Ontbijt, lunch & brunch bij Kalaset in Kopenhagen

kalaset in kopenhagen

Een van onze favoriete ontbijt-, lunch- en brunchtentjes in de buurt van station Nørreport in Kopenhagen is Kalaset. Dit ietwat donkere tentje is in de stijl van de jaren 70 ingericht en zit zowel doordeweeks als in het weekend vol met de hipste locals.

Ga je er heen voor het ontbijt? Bestel dan de pancakes met fruit en maple syrup. Lunchtijd? Dan zijn het broodje pulled pork én het roggebrood met scrambled egg absolute aanraders. Strijk je liever neer voor een uitgebreide brunch? Dan bestel je het brunchbord dat vol ligt met roerei, yoghurt, muesli, vers fruit en kaas.

In het zaakje kun je eindeloos water met vers fruit tappen, en naar hartelust scheppen uit de potjes huisgemaakte nutella, jam en ketchup. Ook veganisten komen hier goed aan hun trekken met veel plantbased opties op het menu.

Adres: Vendersgade 16

kalaset lunch Kopenhagen lunch Kopenhagen kalaset lunch Kopenhagen

Één suggestie bij “Ontbijt, lunch & brunch bij Kalaset in Kopenhagen

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende