Bij restaurant View in Göteborg heb je fantastisch uitzicht

restaurant in Göteborg Fika Magazine

Hotelrestaurants hebben de afgelopen jaren een flinke imagoboost gehad. Waar ze vroeger nogal stoffig waren en enkel zakenmannen voor afspraken aanschoven, zijn ze tegenwoordig verzamelplekken voor locals. In Stockholm zagen we dat al bij hotel Hobo, en ook bij dit restaurant in Göteborg viel het ons op. We prikten een vorkje bij restaurant View, bovenop Hotel Riverton, met prachtig uitzicht over de stad en de Göta älv, de Gothiarivier.

Uitzicht

Op slechts een paar minuten lopen van de populaire wijk Haga bevindt zich aan het water Hotel Riverton. Wie hier de lift neemt naar de twaalfde verdieping komt uit de skybar en het restaurant van het hotel, genaamd View. De plek doet zijn naam eer aan, want de ramen van vloer tot plafond geven je geweldig uitzicht.

Gerechten van het seizoen

Dat dit restaurant geen standaard hotelrestaurant is merk je direct als de menukaart overhandigd wordt, die is niet van papier, maar wordt getoond op een iPad. Het bestellen doe je nog wel bij de ober. Wij kozen voor de visgerechten van de kaart, perfect bereide zalm en kabeljauw, die beide werden geserveerd met seizoensgroenten. Als dessert bestelden we een rabarbercrumble en chocolademousse. Een heerlijke afsluiter!

Service

De service bij restaurant View is ontzettend goed en de gerechten meer dan smakelijk. Als je je een avondje culinair in de watten wilt laten leggen bij een restaurant in Göteborg, dan kun je zonder twijfel aanschuiven bij restaurant View.

Adres:
Stora Badhusgatan 26

restaurant in Göteborg Fika Magazine restaurant in Göteborg Fika Magazinerestaurant in Göteborg Fika Magazinerestaurant in Göteborg Fika Magazinerestaurant in Göteborg Fika Magazinerestaurant in Göteborg Fika Magazinerestaurant in Göteborg Fika Magazine restaurant in Göteborg Fika Magazine

Deze laatste foto is van Hotel Riverton. We waren zo aan het genieten van het eten dat we vergeten waren een foto te maken van het fantastische uitzicht. Hoe fijn zit je hier te dineren?!

Één suggestie bij “Bij restaurant View in Göteborg heb je fantastisch uitzicht

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende