FM prijzenfestijn: reisgids Stockholm & Kopenhagen van Time to momo

Reisgids Stockholm

Hoe handig alle reisblogs en -websites ook zijn; soms wil je tijdens een stedentrip alle praktische informatie en leuke hotspots gebundeld bij de hand te hebben. De Time to momo-reisgidsjes zijn dan de perfecte oplossing.

Time to momo

Time to momo klinkt misschien niet bekend, maar dat is het wel. Voorheen gingen de reisgidsjes van het merk door het leven als 100% reisgidsjes, die je vast meer dan eens voorbij hebt zien komen. De boekjes hebben onlangs een nieuw jasje én een nieuwe naam gekregen, maar de inhoud is nog altijd even praktisch tijdens een citytrip.

Reisgids Stockholm

Benieuwd wat er allemaal in de Time to momo reisgids Stockholm staat? Uniek vanwege alle eilanden, vanwege al het water en groen. Het eigen karakter van de verschillende wijken maken Stockholm tot een fantastisch veelzijdige stad. Een bekend museum bezoeken of juist een kleine galerie, vintage shoppen in Sofo of designmerken op Östermalm, een wijntje drinken op een drijvend terras of een cocktail in een hippe bar, fietsen in Ekoparken of picknicken met een prachtig uitzicht over de stad, genieten van een lange zomerdag of liever van sneeuw in de winter, je laten inspireren door Zweeds design of door kneuterige antieke prullaria; in Stockholm kan het allemaal.

Reisgids Kopenhagen

Benieuwd wat je kunt verwachten van het Time to momo Kopenhagen gidsje? Kopenhagen: de stad waar iedereen gelukkig van wordt. Bekend om de stijlvolle mode en design en beroemd vanwege de Scandinavian Noir tv-series. De stad puilt uit van de kunst en cultuur, je kunt eindeloos shoppen, uitgebreid wandelen en ontspannen in de vele parken, feesten tot diep in de nacht in Kødbyen, ’s zomers een duik nemen van Islands Brygge of genieten van de bijzondere gerechten uit de Scandinavische keuken. In iedere wijk met zijn eigen unieke kenmerken vind je bijzondere antiekzaken, onafhankelijke boetiekjes vol meer of minder bekend Deens design, gezellige koffie- en lunchtentjes, cocktailbars en heel veel goede restaurants.

Mail&win!

Voor Fika Magazine’s prijzenfestijn mogen we namens uitgeverij Mo’Media maar liefst twee exemplaren van de Kopenhagen én de Stockholm Time to momo gidjes (t.w.v. € 16,95 per stuk) weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaand mail&win-formulier vóór morgenmiddag 15.00u in en wie weet valt een van de exemplaren binnenkort bij jou op de mat!

Deze winactie is inmiddels verlopen.

Één suggestie bij “FM prijzenfestijn: reisgids Stockholm & Kopenhagen van Time to momo

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende