Joe & The Juice

Waar je in de meeste steden mensen met een coffee-to-go ziet lopen, zie je in de Scandinavische steden iedereen met Joe & The Juicebekers lopen. Van sapjes en smoothies, tot shakes en koffie.

Joe & The Juice is een franchiseonderneming die helemaal op de gezonde trend van nu inspeelt. Je vindt de zaakjes op bij elke straathoek in de grote Scandinavische steden en dat is niet voor niets. J&TJ serveert de lekkerste (gezonde) sapjes, smoothies en sandwiches zonder chemische toevoegingen.

joemenu4

Bron menukaart: Joe & The Juice

In alle zaken hangt een fijne sfeer waardoor je er ook lekker kunt plaatsnemen om te werken of om af te spreken met vrienden. Wie er tijdens een stedentrip komt, neemt de lekkerste energyshakes mee, zodat je nog de hele dag door de stad kunt struinen.

Wij hopen ondertussen dat Joe & The Juice snel naar Nederland komt, maar tot die tijd hebben we een mooi excuus om naar de Scandinavische steden af te reizen. Weten waar je J&TJ kunt vinden? Neem snel een kijkje op de website.

http://instagram.com/p/vyo8urGW9I/?modal=true

http://instagram.com/p/tnMpA5mWwb/?modal=true

http://instagram.com/p/sxZMGIGW5V/?modal=true

http://instagram.com/p/ovOFYLGWwv/?modal=true


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende