Win een reis naar Denemarken!

reis naar denemarken fika magazine

Vandaag hebben we een hele leuke tip voor je. Visit Denmark heeft namelijk in samenwerking met Scandinavian Airlines een online adventkalender gelanceerd: #findinghygge. Van 1 tot en met 24 december maak je iedere dag kans op een reis naar Denemarken!

Finding hygge

Denemarken is beroemd om haar gelukkige inwoners, en hun hyggelige levenswijze (hygge-wat? je leest hier meer over het fenomeen hygge). Met deze online adventskalender willen VisitDenmark en Scandinavian Airlines mensen inspireren om de feestmaand december op een hyggelige manier te besteden. Met de adventskalender maak je iedere dag kans op prijzen die beschikbaar worden gesteld door Deense bedrijven die maar wat graag hun geheim van geluk delen.

reis naar denemarken fika magazine

Wat kun je winnen?

Iedere dag wordt er op z’n minst een reis naar Denemarken weggegeven. Dat houdt in: twee retourtickets van SAS en drie nachten accommodatie. Daarbij maak je ook iedere dag kans op een money-can’t-buy-experience ergens in Denemarken. Onder deze experiences zitten onder andere een proeverij in de brouwerij van Carlsberg, een overnachting in de royal suite van het Marriot Hotel in Kopenhagen en een verblijf in het hotel van LEGOLAND.

Win een reis naar Denemarken!

Aangezien we al een aantal dagen verder zijn in december, zijn er al een aantal deurtjes van de adventkalender te openen. Neem dus snel een kijkje op de website van #FindingHygge om mee te dingen naar een reis!


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende