5x overnachten in Kopenhagen met Airbnb

Steeds meer mensen ruilen het standaard hotel in voor een comfortabel appartement of huis via Airbnb. Voor wie de laatste jaren onder een steen heeft geleefd: een website waar je een volledig huis, of kamer kunt huren – gewoon bij de locals. Niet alleen is het stukken voordeliger, het is ook gewoon veel leuker. Je zit als je een beetje goed zoekt tussen de plaatselijke bevolking en als je geluk hebt zijn de eigenaren zo vriendelijk om je van wat tips in de buurt te voorzien. Bij onze zoektocht naar verblijven in Kopenhagen konden we bijna niet kiezen: alle appartementen lijken zo uit de woonbladen te komen. Hieronder onze selectie.

Appartement in Strøget
Dit gezellige appartement ligt in de bekendste winkelstraat van Kopenhagen. Je kunt er met twee personen overnachten voor minimaal 3 nachten.

€ 95,- per nacht

Airbnb

Vlak bij centraal station
Op ongeveer vijf minuten lopen van het centraal station vind je het zeer ruime appartement van Marianne. Dat het appartement in een van de hippere buurten van Kopenhagen ligt is duidelijk, het is modern ingericht. Geschikt voor 2 personen, minimaal 2 nachten.

€ 221,- per nacht

Airbnb2
Klein maar fijn
Dit gezellige appartementje ligt in het hart van Nørrebro met uitzicht op het trendy Sankt Hans Torv. Je slaapt er met 3 personen, minimaal 2 nachten.

€ 115,- per nacht
Airbnb3

Huis van een architect
In het hart van Vesterbro ligt dit stijlvol ingerichte appartement. Geschikt voor 3 personen, minimaal 2 nachten.

€ 166,- per nacht

Airbnb4

Nansensgade
In de straat Nansensgade is dit ruime appartement van maar liefst 153m2 te vinden. Hier kun je met 5 personen verblijven voor minimaal 3 nachten.

€ 208,- per nacht

Airbnb5


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende