In dit Scandinavische land opent een wel heel bijzonder restaurant

onderwaterrestaurant in noorwegen fika magazine

Ga maar vast sparen: in 2019 opent een onderwaterrestaurant in Noorwegen. Het restaurant, met de toepasselijke naam Under, vestigt zich op het uiterst zuidelijke puntje van het Scandinavische land, grotendeels onder het wateroppervlak.

Onderwaterrestaurant in Noorwegen

Het Noorse bedrijf Snøhetta is verantwoordelijk voor de bouw en zal ervoor zorgen dat er straks tachtig tot honderd mensen kunnen dineren met uitzich op de onderwaterwereld. Omdat het – zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen – nogal een klus is om een restaurant deels onderwater te bouwen, is het pas in 2019 klaar om de deuren te openen. Tot die tijd moeten we het doen met de eerste beelden van het restaurant, die er veelbelovend uitzien.

onderwaterrestaurant in noorwegen fika magazine onderwaterrestaurant in noorwegen fika magazine onderwaterrestaurant in noorwegen fika magazine onderwaterrestaurant in noorwegen fika magazine

Zou jij er een vorkje willen prikken?

Bron: Snøhetta, via Harpers Bazaar
Beelden: Snøhetta


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende