De 10e editie van het Nordic Delight evenement

Nordic Delight Fika Magazine

Wil je je graag weer even onderdompelen in het Scandinavische, maar zit een tripje naar het noorden er even niet in? Ga dan op zaterdag 23 september naar Nordic Delight, een evenement dat de beste nieuwe artiesten uit het noorden voor je naar Utrecht brengt!

Muziek & film

Op zaterdag 23 september kun je in EKKO (Utrecht) genieten van drie live acts en korte films uit Scandinavië. De avond wordt geopend door de Zweedse sir Was, het soloproject van de drummer van Jose Gonzalez, die als multi-instrumentalist intelligente Radioheadachtige songs tovert. De tweede act is de achtkoppige folk americana-band van de IJslander Sigurvin Sigurdsson, die een aantal bekende Deense muzikanten meebrengt. Ten slotte kun je genieten van de rauwe energieke performance van de drie Deense dames van Nelson Can, die in 2013 al veel indruk maakten op Nordic Delight maar nu terug zijn met ijzersterk nieuw werk. Tegelijkertijd worden zes korte prijswinnende films vertoond, onder andere uit Finland en Noorwegen.

Kaartverkoop Nordic Delight

Binnenkort wordt het filmprogramma en het driegangenmenu bekendgemaakt. De kaartverkoop is inmiddels gestart, kijk hier voor tickets.

Fotocredits: Nordic Delight 

Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende