Kookboektip: Zoet en shoot

Zoet en shoot

Een van onze favoriete Zweedse foodbloggers is Linda Lomelino van Call me cupcake. Je kunt je werkelijk uren vermaken op haar blog, want het ene recept is nog mooier dan het andere. Haar blog is een fijne tegenhanger voor alle healthy foodblogs, met taarten en calorie-aantallen waar je u tegen zegt. Begin september verruilt de Zweedse alweer voor de derde keer haar blog voor print, met haar nieuwste kookboek Zoet en shoot.

Wat kun je allemaal verwachten? Net zoals haar website zal ook het kookboek weer bol staan van de lekkerste recepten voor bakkers en bloggers. Linda deelt niet alleen recepten, ze geeft je ook gelijk tips hoe je jouw baksel zo mooi mogelijk op de foto kan zetten – handig! In het boek vind je onder andere recepten voor een citroenmerenguetaart, een pavlovaboomstam met mascarpone en frambozen, klassieke donuts, een hazelnoottaart met espresso-nutella-frosting, een crêpetaart met sinaasappel, chocolade en cointreau en chocoladebriochebroodjes.

Zoet en shootHoud Fika Magazine in de gaten want we mogen alvast één recept uit het boek delen. Zoet en shoot is te bestellen op Bol.com.

Titel: Zoet & Shoot
Auteur: Linda Lomelino
Prijs: €24,99
ISBN: 9789021559339

Één suggestie bij “Kookboektip: Zoet en shoot

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende