IKEA kerstboom voor 1 euro: vanaf volgende week zijn ze er weer!

Ikea kerstboom Fika Magazine

Vanaf volgende week is-ie er weer: de IKEA kerstboom voor 1 euro. De actie is al jaren een groot succes bij het Zweedse warenhuis, en begint een heuse traditie te worden. Dus ook dit jaar ga je naar IKEA voor een kerstboom voor slechts één piek.

IKEA kerstboom voor 1 euro

In Heerlen staan de kerstbomen het eerste voor je klaar, daar kun je vanaf volgende week (24 november) een boom kopen. Daarna volgen Amersfoort, Amsterdam en Barendrecht, waar de kerstbomen op 1 december klaarstaan. In de rest van het land zijn de kerstbomen in de eerste week van december te koop (check de website van IKEA voor de precieze data). Door een boom te kopen, draag je een steentje bij aan een lokaal natuurproject, in de buurt van jouw IKEA-filiaal, van Natuurmonumenten. IKEA doneert één euro per verkochte boom aan de stichting. Win-win!

Hoe werkt de actie?

Je koopt een IKEA kerstboom bij een van de filialen voor € 20. Bij aankoop krijg je een cadeaukaart ter waarde van € 19 die je in de periode van 9 januari tot en met 5 februari 2017 kunt besteden. Kun je mooi opbergbakken aanschaffen voor al die nieuwe kerstversiering.

2015: het hoogste bedrag sinds de start

Vorig jaar was de kerstbomenactie van IKEA een groot succes. De actie bracht ruim € 84.000 op, het hoogste bedrag sinds de start vijf jaar geleden. Hiermee heeft IKEA dertien natuurprojecten kunnen steunen.

Meer kerst

Kan je niet wachten tot de gezellige decembermaand? Lees dan deze artikelen om alvast in de kerststemming te komen:

En, ga jij een kerstboom van IKEA in huis halen?

Bron afbeelding: Pinterest

Één suggestie bij “IKEA kerstboom voor 1 euro: vanaf volgende week zijn ze er weer!

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende