Agnes' Aanrader: Darling Clementine

Vanaf vandaag zit Agnes’ Aanrader in een iets ander jasje. Het concept blijft hetzelfde: iets – een product, boek, hotspot, of wat dan ook – waar mijn hart de afgelopen week sneller van is gaan kloppen kan aan bod komen. Het is mijn persoonlijke aanrader, uiteraard met een Scandinavisch tintje. Zoals altijd verschijnt Agnes’ Aanrader iedere zondag en vanaf nu te herkennen met de koffieafdruk met mijn gezicht erin.Deze week: de producten van Darling Clementine.

Darling Clementine is het kindje van ontwerpers/illustrators Ingrid Reithaug & Tonje Holand. In 2006 hebben ze dit stationary-merk opgezet en vandaag de dag verkopen ze hun producten in winkels van Tokyo tot Helsinki. Totaal niet gek, want de producten van het merk zijn om op te vreten. Ondanks het feit dat de collectie regelmatig wisselt, zijn de producten van het duo zeer herkenbaar en de dames hebben een originele ‘eigen’ stijl.

In de collectie vind je niet alleen de schattigste notitieboekjes maar ook boeken om recepten in op te schrijven, textiel zoals theedoeken en katoenen tasjes en porseleinen mokken en schaaltjes. De hele collectie vind je in de catalogus die je op hun website vindt. Kun je de producten daarna direct in je mandje kopen want de dames hebben ook een webshop.

Happy sunday!

PKL_01_FRONT-1300x928

Set van 10 kaarten, $ 22

PKL_09B-1300x928
Receptenboek, $ 49

IKONIK_14-1300x928

Inpakpapier, $ 15 $ 8

Wat vind jij van Darling Clementine?


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende