Dit is het kleinste hotel in Kopenhagen

kleinste hotel in Kopenhagen

In een van de leukste wijken van de stad, Vesterbro, bevindt zich het kleinste hotel in Kopenhagen: Central Hotel. Dit hotel telt slechts één kamer en die is ontzettend de moeite waard.

Tullinsgade

Central Hotel is gelegen aan de Tullinsgade en is gemakkelijk te herkennen aan het bord dat boven het hotel prijkt. Daarnaast is onder de hotelkamer een café gevestigd waar menig local zijn of haar koffie haalt. Net zoals het hotel is ook het café niet groot, je kunt je koffie het beste via het raam bestellen, want binnen is er weinig plek om neer te strijken.

hotel in Kopenhagen

Kleinste hotel van Kopenhagen

De hotelkamer van Central Hotel is van alle gemakken voorzien: er is een royaal bed aanwezig, een badkamer met douche, een minibar die is gevuld met niets dan het beste, een stereo waar je je iPhone aan kunt koppelen en gratis wifi. Daarnaast heb je twee fietsen tot je beschikking. Wie een kamer boekt in het kleinste hotel van Kopenhagen krijgt ontbijt geserveerd van het nabijgelegen Café Granola (tevens een aanrader!).

Ervaring

Een nachtje in Central Hotel kost omgerekend zo’n € 280. Niet goedkoop dus, maar wel een hele ervaring. Kijk voor meer informatie op de website van het hotel.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende