Goedkoop overnachten in Kopenhagen? Dan is dit misschien iets voor jou!

goedkoop overnachten in Kopenhagen Fika Magazine

We zullen je het verhaal dat Scandinavië duur is besparen en gaan meteen over tot de orde van de dag. Wil je goedkoop overnachten in Kopenhagen? Dan is dit adresje dat we op Airbnb tegenkwamen misschien iets voor jou. Je wilt wel waarschijnlijk nog een paar maanden wachten voordat je vertrekt, het is namelijk… en hangmat en tent inéén.

Hammock Place Copenhagen

Hammock Place Copenhagen verhuurt hangmatten (al dan niet overdekt) voor een schamele € 23 per nacht. Een soort hostel maar dan met hangmatten dus. Oprichter Matias krijgt lovende recensies op Airbnb. Voordat je de nacht in de frisse buitenlucht doorbrengt, legt hij je namelijk goed uit hoe je je hangmat moet gebruiken en geeft hij je veiligheidsinstructies. Want overnachten in een hangmat is wel even anders dan in een hotelbed stappen.

goedkoop overnachten in kopenhagen fika magazine

Boeken

Naast Airbnb heeft Matias ook zijn eigen website: Hammock Place Copenhagen. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar uniek is het zeker.

Goedkoop overnachten in Kopenhagen

Is een hangmat toch net iets te primitief? Dan kun je natuurlijk ook hier overnachten:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende