HOERA! Fika Magazine is jarig en dat vieren we met heel veel prijzen!

Fika Magazine

Fika Magazine bestaat vandaag precies twee jaar! En wie jarig is, trakteert. Om onze trouwe bezoekers te bedanken, geven we een week lang de mooiste prijzen weg. Hoe en wat? Lees gauw verder…

Fika Magazine prijzenfestijn

Om te vieren dat we alweer twee jaar het mooiste uit het hoge noorden delen, maak je volgende week iedere dag kans op een mooie Scandinavische prijs. Iedere dag verschijnt om 15.00u een extra artikel op Fika Magazine waarin de prijs van die dag bekend wordt gemaakt. Je hebt dan tot de volgende dag 15.00u de tijd om mee te doen met de actie.

Wat kun je winnen?

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat er dan precies te winnen valt. We sommen de prijzen* voor je op:

Fika Magazine

1 Als Scandinavië bekend staat om één ding, dan zijn het wel de spannende misdaadseries die er vandaan komen. Met dit filmpakket van Lumière kom je de koude dagen met gemak door. In het pakket zit: Thicker than Water seizoen 2, Follow the Money seizoen 2, Nobel (gloednieuwe serie!) en Dicte seizoen 3.

2 Namens webshop Nordic Blends mogen wij de lekkerste Scandinavische snoepjes weggeven: Lakrids! Als je hier eenmaal aan begint, kun je niet meer stoppen…

3 Uitgeverij Vipmedia stelt twee abonnementen beschikbaar op Scandinavian Living, een tijdschrift dat pas net in de Nederlandse schappen ligt. Het blad staat vol met Scandinavische interieurinspiratie.

4 Met Mapiful kun je je eigen plattegrond-poster customizen. Hang jij de plattegrond van Stockholm, Kopenhagen of toch Oslo in huis? Of misschien zelfs van je eigen woonplaats? We geven één exemplaar weg!

5 Namens online warenhuis Wehkamp mogen we deze fantastische Rains regenjas verloten. Het is een unisex model, dus zowel mannen als vrouwen kunnen meedoen aan de actie!

6 Onlangs hebben de Time to momo stadsgidsjes een flinke transformatie ondergaan (voorheen 100%). Ze zijn in een nieuw jasje gestoken, maar hebben nog steeds dezelfde handige inhoud voor tijdens je citytrips! Uitgeverij Mo’Media stelt twee gidsjes van Kopenhagen én twee gidsjes van Stockholm beschikbaar.

7 Heb je begin november tijdens de winactie van dit boek misgegrepen? Dan maak je nogmaals kans op het boek Hygge! Namens Uitgeverij Lev. geven we twee exemplaren weg.

*De prijzen komen niet in deze volgorde online. Wanneer welke prijs weggegeven wordt, is nog even een verrassing. Houd de website volgende week goed in de gaten om de prijs die jij op het oog hebt te winnen! Maandag 5 december 15.00u staat de eerste voor je klaar.

5 suggesties bij “HOERA! Fika Magazine is jarig en dat vieren we met heel veel prijzen!

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende