Estelle & Thild

In 2009 begon de Zweedse Pernilla Rönnberg Estelle & Thild: een volledig organic beautymerk, vernoemd naar haar twee dochters, met hoofdzakelijk huidverzorgingsproducten. Inmiddels is het merk niet alleen in Zweden een groot succes, maar steelt Pernilla ook buiten de landsgrenzen harten.

Visie
De oprichtster heeft een duidelijk visie voor ogen als het gaat om haar merk: ‘Ik begon Estelle & Thild vanuit het idee dat biologische huidverzorging zuiver genoeg moest zijn voor mijn dochters. Ik wil mijn kinderen niet blootstellen aan de schadelijke chemicaliën die gebruikt worden in cosmetica.’ Haar volledig organische lijn met huidproducten is daarom zo puur gemaakt dat er geen gebruik is gemaakt van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Daarnaast zijn de producten rijk aan vitamines, mineralen en anti-oxidanten.

Iets wat ons zeer aanspreekt en daarom zetten wij onze favoriete producten van het merk op een rijtje.

Estelle & Thild

 

Estelle & Thild is onder andere verkrijgbaar bij Skins Cosmetics in Amsterdam en te bestellen via Net-A-Porter.

1 – Liquid Soap

2 – Age Control Serum

3 – Facial Toner

4 – Repairing Oil Complex

5 – Baby & Child Body Oil

6 – Lipbalm

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende