Maria Nila Stockholm

Precies een week geleden schreven we al over het onderschoven kindje in Scandinavië: beautymerken. Het is niet zozeer dat ze er niet zijn, ze worden alleen overschaduwd door de fashionmerken die wél wereldwijd bekend zijn. En daarom zetten we er vandaag gewoon weer een in het zonnetje: Maria Nila uit Stockholm.

Maria Nila is een haarverzorgingsmerk dat al meer dan 30 jaar ervaring op zak heeft. Alle producten worden in Zweden geproduceerd (hoera!) en ze worden door het merk zelf verstuurd naar klanten en verkooppunten. De filosofie van Maria Nila is dan ook dat ze het beste product voor je haar willen produceren, zonder dat de omgeving daar onder hoeft te lijden. Alle producten van het merk zijn ook nog eens 100% vegan. Dat betekent niet dat de verpakking in de categorie geiten-wollen-sokken valt, want dat past natuurlijk niet in het straatje van de hippe Scandinaviërs.

Er zijn vijf verschillende lijnen voor verschillende typen haar en aanvullende stylingproducten verkrijgbaar. Je shopt de producten van Maria Nila in Nederland bij John Beerens.

Maria Nila True SoftMaria Nila, true soft


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende