Nieuwe &Other Stories beautycollectie: precies op tijd voor de feestdagen!

&Other Stories beautycollectie Fika Magazine

Als we in een winkel uren kunnen shoppen, dan is het wel in &Other Stories. De winkels van de Zweedse keten zijn als mini-warenhuizen zo mooi en hebben de fijnste producten van doorgaans goede kwaliteit. We zijn dol op de minimalistische, Scandinavische kleding, maar ook op de beautyafdeling is het goed toeven. Die afdeling is sinds deze week nóg beter geworden, met de introductie van een nieuwe &Other Stories beautycollectie.

Paris Atelier

“We hebben lange tijd aan de beautylijn van het Paris Atelier gewerkt, wat het des te leuker maakt om het tot leven te zien komen. De collectie bevat de sfeer van de Franse kust, het bos, de kruidentuin en de lichtstad – vier elementen die dicht bij ons hart liggen. Al deze aspecten komen terug in de natuurlijke ingrediënten die zijn vermengd met luxe texturen en geuren die voorzien in de wensen van iedere vrouw,” aldus Frida Fagerholm, Head of Beauty van & Other Stories.

other-stories-beautycollectie-fika-magazine

Witte truffel, saffraan en oesterschelp

De producten zijn niet alleen van binnen mooi – in de ingrediëntenlijsten kom je onder andere witte truffel, saffraan en oesterschelp tegen – ze zitten ook nog eens in een prachtig jasje. Een jasje dat het perfect doet onder de boom of vooruit, in de schoen.

&Other Stories beautycollectie Fika Magazine

&Other Stories beautycollectie

De collectie, die bestaat uit twee eau de parfums en tien bodyproducten, is vanaf deze week verkrijgbaar bij de &Other Stories-filialen (in Amsterdam en Utrecht) en in de online shop. Welke producten ga jij inslaan?

&Other Stories beautycollectie Fika Magazine

Meer beauty?

Niet alleen &Other Stories heeft een lekkere nieuwe beautylijn, ook andere Scandinavische merken zijn in de beautywereld gedoken. Benieuwd? Lees dan deze artikelen:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende