Agnes' Aanrader: Verso Skincare

Fika

Net zoals in de voedselindustrie wordt het ook in de beauty-industrie steeds duidelijker hoeveel ‘troep’ er eigenlijk in producten zit. Dat is natuurlijk niet voor iedereen van levensbelang, maar als je een gevoelige huid hebt, zoals ik, dan kun je er maar beter goed voor zorgen. Er zijn verschillende merken, van budget tot high-end, die producten aanbieden zonder parfum, alcohol en parabenen. Maar er zijn ook merken die nog een stapje verder gaan in het verzorgen van je huid, waaronder het Zweedse Verso.

In de producten van Verso zit het ingrediënt Retinol 8. Mensen die van de dokter weleens vitamine A-creme voorgeschreven hebben gekregen zal het misschien bekend in de oren klinken. Retinol 8 is een ‘complex’ – zoals ze het zelf omschrijven – dat bestaat uit een mix van vitamine A-zuur en polyfenol-extracten. Wat het inhoudt? Je huid wordt er gladder en sterker van. Naast de positieve werking van de cremes van Verso zit het ook nog eens in een prachtige verpakking. Het enige nadeel? Er hangt een flink prijskaartje aan dat niet voor iedereen is weggelegd.

Verso is onder andere verkrijgbaar bij Skins.

Verso

Ken je deze Scandinavische beautymerken al?


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende