Win bioscoopkaartjes voor de Deense film Du Forsvinder!

Du Forsvinder Fika Magazine

Het is weer tijd voor een nieuwe film van Deense bodem. Vanaf 5 oktober draait Du Forsvinder (Deens voor ‘jij verdwijnt’) in de Nederlandse bioscopen: een drama vertolkt door een topcast.

Waar gaat Du Forsvinder over?

De charismatische Frederik (Nikolaj Lie Klaas) is rector van een privéschool, waar zijn vrouw Mia (Trine Dyrholm) werkt als lerares. Ze wonen in een prachtige villa met hun zoon Niklas en leiden ogenschijnlijk een perfect leven. Maar wanneer Frederik wordt gearresteerd op verdenking van verduistering, stort die droomwereld langzaam in. Omdat Frederik zich tijdens de arrestatie zeer eigenaardig gedraagt, stelt zijn advocaat Bernard voor een hersenscan te maken. Daaruit blijkt dat Frederik een hersentumor heeft.

Du Forsvinder is gebaseerd op de gelijknamige roman van Christian Jungersen, die in Nederland onder de titel Ik heb je zien verdwijnen werd uitgebracht door De Geus.

Win kaarten!

Deze winactie is verlopen.

Bekijk ook alvast de trailer van Du Forsvinder:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende