Boektip: Cool, wat wij kønnen leren van de Scandinaviërs

Het zijn niet de meeste exotische landen en de mensen worden nogal eens bestempeld als stug: Scandinavië. Maar wat is dan toch het succes van de Scandinavische landen? In het boek Cool, wat wij kønnen leren van de Scandinaviërs gaan de journalisten Martin Vos en Marco Krijnsen en hoogleraar regiomarketing Gert-Jan Hospers ernaar op zoek.

De achterflap:
We slapen in een bed van IKEA, eten Noorse zalm, zweren bij Deense thrillerseries en komen tot rust in een Finse sauna. Maar wat weten we verder eigenlijk van Scandinavië? Lees in dit boek vol inspirerende verhalen waarom ze in het Noorden zo goed zijn in design en nieuwe technologie, een minister op een werkdag na de lunch gerust gaat zwemmen met haar dochter, managers de baas niet willen zijn en ze ook nog eens het beste restaurant ter wereld hebben. Heb je het gevoel dat het bij ons ook anders kan? In ‘Cool’ vertellen Denen, Noren, Zweden en Finnen hoe zij het doen. ‘Cool’ gaat over een (andere) wereld om de hoek. Het is een boek om ideeën op te doen en nieuwe dingen te ontdekken. Maar gewoon lekker wegdromen mag ook. Journalisten Martin Vos en Marco Krijnsen en hoogleraar regiomarketing Gert-Jan Hospers zijn op zoek gegaan naar de wortels van het Scandinavische succes. In dit boek lees je alles over hun observaties, ontmoetingen en ervaringen.

Cool is al door veel media geprezen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Behalve dat het boek lekker leesvoer is kun je er ook echt iets van opsteken, zonder dat er met een vingertje gewezen wordt. Cool, wat wij kønnen leren van de Scandinaviërs bestel je bij Bol.com.

cool, wat wij kunnen leren van de scandinaviers

 

Meer Scandinavische boekentips? Kijk hier.

Één suggestie bij “Boektip: Cool, wat wij kønnen leren van de Scandinaviërs

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende