Badeanstalten: prachtig Deens beautymerk

Dat we allemaal bewuster met onze voeding omgaan de laatste jaren, zal de meeste mensen niet ontgaan zijn. Maar wat veel mensen niet weten is dat er in de beauty-industrie ook nog veel te winnen valt als het gaat om natuurlijke producten zonder al te veel (chemische) toevoegingen. Het Deense merk Badeanstalten heeft dit begrepen en maakt 100% natuurlijke zeepjes, scrubs, badzout en lichaamsverzorging.

Al in 2000 begon oprichtster van het merk Iben Park Holm met het creëren van haar eigen zeep. Na een tijd van experimenteren en het perfectioneren van haar ‘recept’ nam ze haar zeep mee naar lokale winkels en binnen no-time waren haar producten uitverkocht. Dit was voor haar het teken dat ze met deze producten misschien wel haar brood zou kunnen verdienen. Omdat een 100% natuurlijk product (dus ook de verpakking) nog al wat voeten in de aarde heeft, duurde het een aantal jaar voordat ze het product echt kon gaan verkopen. Inmiddels is dat zover en zijn de producten van Badeanstalten (Deens voor badhuis) door heel Denemarken te vinden.

Helaas hebben wij het merk nog niet in Nederland gespot, maar tot die tijd hebben we weer een mooi excuus om naar Denemarken af te reizen.

Een aantal van onze favoriete producten:

010990_soap_seven_seas_1200g2

badeanstalten 032185_scrub_luna_550g2 badeanstalten 042004_kropsolie_mandel2

 

Meer Scandinavische beauty? Kijk dan eens hier.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende