Deze gloednieuwe Scandinavische keten opent in de herfst van 2017

Arket Fika Magazine

Dachten we net dat het H&M-imperium (waar niet alleen de Hennisfilialen onder vallen, maar ook Monki, COS en &Other Stories) niet verder uit kon breiden, stampen ze nóg een nieuw concept uit de grond. Later dit jaar zal het eerste filiaal van Arket openen.

Blanke pagina

Arket is een modern merk met essentiële producten voor mannen, vrouwen, kinderen en je huis. De eerste winkel zal vroeg in de herfst dit jaar openen op Regent Street in Londen en online in achttien Europese landen. Na de opening in Londen volgen winkels in Brussel, Kopenhagen en München. Waar de naam vandaan komt? Arket betekent vel papier in het Zweeds. ‘Het staat in verband met de Scandinavische traditie van functioneel, houdbaar design en symboliseert een blanke pagina,’ aldus Ulrika Bernhardtz, creatief directeur.

Arket café

De Arketwinkels zullen een assortiment van eigenmerkproducten hebben, aangevuld met items van andere merken. Ook zal er – als de locatie het toelaat – een café te vinden zijn. In het café staat de New Nordic Kitchen centraal, met verse en gezonde ingrediënten. Hoe meer we over Arket lezen, hoe enthousiaster we worden, dus we kunnen alleen maar hopen dat er ook in Nederland snel een filiaal geopend wordt.

Fotocredits: Business of Fashion


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende