Dit is het nieuwe zusje van H&M en COS!

Arket Amsterdam Fika Magazine

Gaat jouw hart sneller kloppen van Scandinavische mode? Dan is het nieuwe zusje van H&M en COS een winkel naar je hart: Arket, zoals de keten heet, barst van de Scandinavische basics die je direct aan jouw garderobe wilt toevoegen.

Londen

Het allereerste filiaal is afgelopen week geopend in Londen en wordt snel opgevolgd door Kopenhagen, Brussel en Stockholm. Een Nederlandse variant staat nog niet op de planning, maar gelukkig kunnen wij wel naar hartelust in de online shop winkelen: die verzendt gewoon naar ons kikkerlandje.

Minimalistisch

Qua prijzen is Arket vergelijkbaar met &Other Stories, alleen is de collectie veel eenvoudiger. Denk aan pantalons met een mooie fit, truien van goede kwaliteit wol en stijlvolle accessoires. Naast mode is er ook een home-sectie binnen Arket. Ook die is – zoals je van een Scandinavisch merk mag verwachten – eigentijds en minimalistisch.

Arket Café

In de fysieke winkels van het merk vind je ook een café waar drankjes en snacks worden geserveerd die passen binnen de new nordic-stroming. Ga jij een kijkje nemen in de (online) shop?

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende