Er komt wéér een nieuwe Scandinavische keten!

nyden fika magazine

Wie dacht dat het na de opening van ARKET wel even klaar was met de Scandinavische ketens, heeft het mis. Binnen de H&M groep is namelijk een nieuw merk geboren: Nyden.

H&M

Begin 2018, wat natuurlijk al bijna is (hoera!) zal leven geblazen worden in het nieuwe concept van de Zweedse modegigant H&M. Nyden komt van de woorden Ny en Den wat zoveel betekent als Nieuw en Het. De nieuwe tak van H&M gaat zich met name richten op millenials met affordable luxury. Door Nyden toe te voegen aan hun portfolio staat de merkenteller van H&M nu op negen.

Nyden

De collecties van Nyden zullen gemaakt worden in samenwerking met influencers, zoals tatoeëerder Doctor Woo en de Zweedse actrice Noomi Rapace. Oscar Olsson, al sinds 2013 werkzaam bij H&M, krijgt de leiding. Wij zijn érg benieuwd naar dit nieuwe modelabel. Wat jij?

Bekijk hier alvast een voorproefje van Nyden.

Een bericht gedeeld door /Nyden (@wearenyden) op

Meer Scandinavische mode? Lees dan ook nog even deze artikelen:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende