Hoera! Arket komt ook naar Nederland!

Arket Amsterdam

Een tijdje terug schreven we al over het nieuwste zusje van H&M: Arket. Deze Scandinavische keten opende een maand geleden de deuren van het filiaal in Londen én van de online shop. Maar we hebben nu nog beter nieuws: het warenhuis met Scandinavische basics komt namelijk ook naar Nederland! In de lente van 2018 opent Arket Amsterdam aan het Koningsplein.

Arket Amsterdam

De winkel ligt om de hoek van het andere telg uit de H&M-familie, &Other Stories. Op ruim duizend vierkante meter vind je volgend jaar de mooiste, minimalistische kleding voor redelijke prijzen. Arket heeft zowel mannen- als vrouwenkleding en ook collecties voor kinderen en het huis. In het filiaal komt op de begane grond een café waar je geniet van (Scandinavische) lekkernijen. De ultieme fika-plek dus!

Koningsplein 20

Het drie verdiepingen tellende pand zit aan Koningsplein 20. Duurt de lente jou nog te lang? Je kunt wel al online shoppen. Naast Londen en Amsterdam openen er ook vestigingen in Brussel, Stockholm en Kopenhagen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende