Agnes' Aanrader: Nørgaard Paa Strøget

Een tijdje terug kwam ik op Annemerel.com de basics van Nørgaard Paa Strøget tegen. Simpele longsleeves die iedereen in z’n kast zou moeten hebben.

De shirts zijn in maar liefst 26 verschillende versies te krijgen en kosten omgerekend zo’n € 35. Ik ben vooral dol op de gestreepte varianten en de grijze en donkerblauwe kleuren, maar er zijn ook een aantal felle kleuren te vinden in de webshop. De shirts zijn perfect om onder een dik vest te dragen maar kunnen ook prima ‘op zichzelf’.

Voor wie de Deense taal niet onder de knie heeft, is het bestellen misschien een beetje een zoekwerk, maar met Google Translate kom je een heel eind.

Nørgaard paa strøget


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende