Agnes' Aanrader: Blue Billie Jewelry

Van de naam Daniela Upmark heb je misschien nog niet zo vaak gehoord, maar haar product de BXXLGHT heb je waarschijnlijk al honderden keren op Pinterest, Instagram of in magazines voorbij zien komen. De boxlichten zijn immens populair geworden over de hele wereld en zijn niet meer weg te denken uit het interieur van de echte hipster. Maar nu komt Daniela met iets nieuws: Blue Billie. Een sieradenmerk waarmee je verschillende bedeltjes bij elkaar kunt dragen aan een kettinkje.

‘Door verschillende bedeltjes bij elkaar te dragen, kan iedereen zijn eigen touch aan het sieraad geven en een eigen identiteit laten zien,’ aldus de eigenaresse. ‘De collectie is toegankelijk en verwisselbaar, maar met een twist, zodat je je ontwerp een oneindig aantal keer kunt aanpassen.’ Het resultaat zijn tijdloze, elegante en persoonlijke sieraden die met de hand in Stockholm worden gemaakt.

Van de BXXLGHT was ik al fan en ook het nieuwe bedrijf van Daniela kan niet anders dan een succes worden.

Blue Billie Jewelry


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende