Agnes' Aanrader: Aiayu

Aiayu

Hoewel ik ‘online’ ontzettend omarmd heb, ben ik stiekem ook echt een bladenmeisje. In print dus. Het liefst plof ik op zondag op de bank met een enorme verzameling tijdschriften om me heen en liters thee. Zo kom ik ook de leukste (Scandinavische) merken tegen. Afgelopen week ontdekte ik het Deense Aiayu.

Aiayu heeft een homecollectie en een kledingcollectie. Beide gemaakt van de mooiste stoffen die verantwoord worden geproduceerd in Bolivia, India en Nepal. Je vindt er de mooiste plaids en kussens en kleding van de zachtste stoffen. Geen heftige prints of felle kleuren, alles past bij elkaar en is in natuurlijke stijl.

Aan al dit moois hangt geen klein prijskaartje, maar goed, het zijn items om in te investeren zullen we maar zeggen.

Dit zijn mijn favoriete items:

Aiayu_AW15_acc_zoe_albicante

Oversized beanie

diaz_sola_safran

Luxe poncho

maryana_brush

Comfortabele trui met driekwart mouwen

olga

 

Honeycomb vest

warm_hera_grey

Wollen rokje

Meer Scandinavische mode? Kijk dan hier eens tussen.

Één suggestie bij “Agnes’ Aanrader: Aiayu

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende