Agnes' Aanrader: &Other Stories

Other Stories

De een heeft er 30, de ander doet jaren met slechts 1 exemplaar. Een handtas is voor de ene vrouw een handig gebruiksvoorwerp en voor de ander het perfecte accessoire. Ik denk dat ik er ergens tussenin hang. Ik kan een mooie tas waarderen, maar heb geen enorme collectie. Hij moet praktisch zijn, maar mag er ook zeker mooi uit zien. Eentje die ik graag aan mijn beschaafde collectie toe zou voegen is deze schoudertas van &Other Stories. Simpel en het perfecte formaat.

Vaak dacht ik; hoe groter de tas hoe beter, want hoe meer spullen je mee kunt nemen. Maar zo’n tas is niet altijd praktisch omdat je dan de hele dag op zoek bent naar je spullen. Nu sleep ik tegenwoordig ook een stuk minder spullen mee en daarom is het formaat van dit exemplaar van &Other Stories perfect. Alles wat je nodig hebt past er in. Niets meer, niet minder. Ook zit er een handig vakje in voor je telefoon/kleingeld/ov-kaart. Al met al vind ik ‘m redelijk geprijst – het blijft natuurlijk echt leer – en doet hij niet onder voor een designerexemplaar.

Je shopt ‘m hier online.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende