Agnes' Aanrader: Meraki

Een tijdje terug zag ik bij Sissy Boy Homeland het Deense merk Meraki voorbijkomen. En nu ik er op ga letten, zie ik het op steeds meer plekken opduiken. Meraki is een lifestyle/beautymerk met producten als zeepjes, handcreme en geurkaarsen.

De producten bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en materialen. Ze bevatten geen parabenen en kleurstoffen, maar veel milde oliën en ze zijn 100% organic.

Mijn favorieten in de collectie zijn de witte thee en gember geurkaars en de zeepjes. Vooral omdat ze zo leuk verpakt zijn.

meraki meraki

 

Kende jij Meraki al?


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende