Normann Copenhagen: snoepwinkel voor volwassenen

Het bekende Deense designmerk Normann Copenhagen komt met een nieuwe collectie producten voor alledag. Samen met design agency Femme Régionales lanceren ze Daily Fiction.

Kind in een snoepwinkel

De collectie bestaat uit meer dan 200 producten zoals notitieboekjes, inpakpapier, stickers, scharen en puntenslijpers. Uiteraard allemaal voorzien van een gezellig jasje. Daily Fiction geeft je het gevoel alsof je als kind in een enorme snoepwinkel belandt: je wilt werkelijk alles hebben. De poederblauwe schappen zijn gevuld met producten die je misschien niet per se nodig hebt, maar te leuk zijn om te laten liggen.

Normann Copenhagen winkel in Kopenhagen

De collectie ligt al in de flagshipstore in Kopenhagen, maar de komende tijd worden ook de schappen in het buitenland gevuld met deze te leuke collectie. Wij zijn fan, jij ook?

Fika Magazine Normann Copenhagen Daily Fiction Fika Magazine Normann Copenhagen Daily Fiction Fika Magazine Normann Copenhagen Daily FictionFika Magazine Normann Copenhagen Daily Fiction

Bron: Dezeen


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende