3x gezonde recepten

De goede voornemens vliegen je weer om de oren en bij vrijwel iedereen staat ‘gezond eten’ hoog bovenaan het lijstje. Gelukkig is dat goed te combineren met de Scandinavische keuken. De foodbloggers zouden de foodbloggers niet zijn als ook zij niet een aantal healthy recepten online hebben gegooid. Dit zijn de drie favorieten van Fika Magazine:

Gezonde recepten 1

Foodblogger Dagmar trapt het nieuwe jaar af met boekweitrisotto met rode biet. Geeft gelijk een beetje kleur in de grijze maand januari. Hier vind je hoe je dit lekkere gerecht ook op tafel zet.

Gezonde recepten 2

Ook onze vrienden van Green Kitchen Stories zetten een recept met bietjes online: een quinoasalade met biet en appel. Wederom een feestje op je bord door de vrolijke rood-roze kleur. Appel en biet is natuurlijk altijd een gouden combinatie.

Gezonde recepten 3

Tot slot laat blogster Ditte Ingemann zien dat een gezond ontbijt helemaal niet saai hoeft te zijn. Zij maakte pannenkoekjes met blauwe bessen om van te watertanden, als je alleen al naar de foto kijkt.

Bron omslagfoto

Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende