100 great Danes: een ode aan de Deense vrouw

Dat er prachtig design uit Scandinavië komt, weten we. Het ene na het andere prachtige interieur vliegt je om de horen en de ene na de andere designer wint prijzen met zijn of haar minimalistische design. Fotograaf Bjarke Johansen en creatief directeur Simon Rasmussen vonden het tijd om nog een andere schoonheid uit het hoge noorden in de spotlight te zetten: het vrouwelijk schoon uit Scandinavië. En dat doen ze met het prachtige kijkboek 100 great Danes.

Maar liefst zeven jaar begaven de mannen zich onder het vrouwelijk schoon en het resultaat mag er zijn. Het boek is een ode aan de schoonheid van de Deense vrouw, met foto’s waar de dames – modellen, zangeressen, artiesten, actrices en studenten – zich volledig blootgeven.

Het boek zal niet voor iedere koffietafel geschikt zijn, maar dat het een prachtig werk is, daar zullen de meesten het over eens zijn.
Fika Magazine 100 great danes Fika Magazine-Koffietafelboek-100-Great-Danes-NSFW-7 Fika Magazine-Koffietafelboek-100-Great-Danes-NSFW-8

 

Fika Magazine 100 great danes100 great Danes wordt uitgegeven door teNeues en is hier te bestellen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende