KLM gaat samenwerken met de Noorse vliegtuigmaatschappij Widerøe

vliegtickets noorwegen fika magazine

Vorige week maakte de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM bekend dat ze gaan samenwerken met de Noorse maatschappij Winderøe. Dat is goed nieuws, want zo wordt Noorwegen weer een stukje beter bereikbaar!

Codeshare-overeenkomst

KLM en Winderøe hebben een zogenaamde codeshare-overeenkomst gesloten. Dit betekent dat ze gezamenlijke vluchten naar verschillende bestemmingen aanbieden, waardoor beide maatschappijen hun netwerken kunnen uitbreiden en passagies flexibeler kunnen reizen. Frank Prillevitz, KLM Director Alliances, is blij met de overeenkomst: “We verheugen ons op de samenwerking met Widerøe, waarmee we ons Scandinavische netwerk versterken. In Widerøe hebben we een zeer betrouwbare partner gevonden, met wie we passagiers meer transferopties en een groter aantal bestemmingen in Noorwegen kunnen bieden.”

Vliegtickets Noorwegen

Onderdeel van de samenwerkingen is de toevoeging van de KL-code aan binnenlandse Winderøevluchten. Passagiers kunnen hierdoor overstappen in Oslo, Trondheim of Bergen en met dezelfde vliegticket verder reizen naar kleinere luchthavens in Noorwegen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende