Vipp Shelter: bijzonder prefab huis van 55m2

Vipp shelter

Wie droomt er niet van: een huisje, midden in de natuur, waar je je in de weekenden of vakanties even helemaal terug kunt trekken. Het Deense designmerk Vipp heeft die droom nog even een stukje mooier gemaakt met de Vipp Shelter: een prefab buitenhuis van 55m2 dat je overal ter wereld neer kunt zetten.

Het huis – dat maar liefst twee verdiepen telt – is helemaal gemaakt en ingericht in Vipp-stijl. Met meer dan 75 jaar ervaring weten ze hoe ze iets tot in detail moeten ontwerpen en dat is meer dan gelukt. Het ontwerp is een simpel grid, maar van binnen zijn ze speels met de ruimte omgegaan. Het merk heeft gekeken naar voorbeelden als vliegtuigen, boten en zelfs onderzeeers om te kijken hoe je een ‘kleine’ ruimte zo effecient mogelijk in kunt delen, zodat ieder persoon dat er in leeft of werkt zijn eigen gang kan gaan.

Bekijk het prachtige resultaat hieronder.Vipp huis

De Vipp Shelters worden exclusief via het hoofdkantoor in Kopenhagen of de showroom in New York voor een schamele € 485.000 verkocht en binnen 6 maanden geleverd. Het kost zo’n 3 – 5 dagen om het huis volledig te installeren op de plaats van bestemming.

Vipp huis
Vipp
What you see is what you get. Wie een huis bestelt, hoeft alleen na te denken over de plek waar het huis geplaatst moet worden. Makkelijker wordt het niet.

Vipp huis
Vipp Shelter
De huizen worden in Frederiksværk in Denemarken gebouwd en vervolgens wereldwijd verscheept.

Vipp Shelter

Wat vind jij van prefabhuis?

Één suggestie bij “Vipp Shelter: bijzonder prefab huis van 55m2

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende