De keukenproducten van Vipp

Op een zondag in de lente van 1931 wint de 17-jarige Holger Nielsen een auto in een loterij van het lokale voetbalstadion. Holger houdt van auto’s, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij zijn auto te verkopen en te investeren in metalen werkbank. Een gouden investering want dit is het begin van een metaalfabriekje dat een paar jaar later – in 1939 – de wereldberoemde Vipp pedaalemmer produceert.

Holger trouwt in dat jaar met Marie Axelsen, een kapster. Ze opent haar eigen salon, maar moet op de kleintjes letten en vraagt daarom haar man te helpen met de inrichting van de salon. Naast een aantal andere producten maakt Holger een praktische prullenbak, die tegenwoordig in menig huishouden staat. Maar die prullenbak is allang niet meer het enige wat het merk Vipp uitbrengt. Het produceert de mooiste producten voor in je woon- en badkamer en keuken. Wij zetten de mooiste producten voor de keuken op een rij.

VIPPIE

VIPPIE2

VIPPIE3

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende