Tip! IKEA kerstboom voor 1 euro

We wachten natuurlijk nog even netjes totdat Sint het land verlaten heeft, maar nog even en dan mag de kerstboom weer opgetuigd worden. Hoe handig de neppe varianten ook zijn, er gaat niets boven een échte boom. Mee eens? Dan ga jij deze actie van IKEA errug leuk vinden.

IKEA organiseert namelijk voor het vijfde jaar op rij de ‘kerstboom voor één piek’-actie. Wat houdt het in? Je koopt voor € 20 een Nordmann kerstboom bij IKEA. € 1 wordt door IKEA geschonken aan natuurprojecten van Natuurmonumenten en jij krijgt een cadeaubon ter waarde van € 19. Die moet je dan wel tussen 4 en 31 januari 2016 inleveren.

De looptijden van de actie verschillen per IKEA-vestiging, maar de meeste lopen van 2 tot 16 december. Meer informatie over de actie vind je hier. Ga jij een kerstboom voor 1 euro bij onze grote Zweedse vriend halen?

IKEA heeft trouwens ook een fijne collectie om de boom mee te versieren. Kijk maar.

kerstboom voor 1 euro

kerstboom voor 1 euro

Één suggestie bij “Tip! IKEA kerstboom voor 1 euro

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende