Favorieten uit de IKEA catalogus 2016

IKEA catalogus

Waar je vroeger als kind uitkeek naar de nieuwe Bart Smit-gids voor Sinterklaas, kijk je nu uit naar de nieuwe IKEA catalogus. Ook voor 2016 staan er weer veel fijne producten in. Er komt een aantal nieuwe collecties uit en er zal een aantal limited editions in de winkels verschijnen. Dit zijn onze favorieten:

IKEA sinnerlig

Sinnerlig
Over de Sinnerlig-collectie hebben we al eerder geschreven. Deze collectie is ontworpen door de Britse Ilse Crawford en bestaat vooral uit het materiaal kurk. Prachtig! Vooral van de tafel, krukjes en het bankje zijn we fan.

IKEA catalogus Sittning

Sittning
Nog een nieuwe collectie waar je van gaat watertanden: Sittning. De collectie is bedoeld voor in de keuken en eetkamer en bestaat onder andere uit opscheplepels, glaswerk en schalen. Voor deze lijn is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als acacia, steen, glas en katoen. Let op: de collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar, dus go get it. 

IKEA catalogus 365+

IKEA 365+
Past mooi bij de Sinnerlig-collectie: de nieuwe producten in de 365+lijn. Dit servies met kurk doet het goed tijdens etentjes.

IKEA catalogus draadloos opladen

Draadloos opladen
Hoe handig. In de catalogus vind je allerlei producten waarmee je je smartphones en tables draadloos kunt opladen. Geen gedoe meer met snoeren die in de weg liggen of kwijt zijn: gewoon neerleggen. Onder andere lampen en nachtkastjes.

IKEA catalogus komplement

Komplement
Welke vrouw droomt er niet van: een gigantische inloopkast. Bij de IKEA kun je daar prima voor terecht – ook voor de iets minder gigantische variant – en je kunt ‘m ook lekker naar eigen wens samenstellen. Deze lades uit de komplementcollectie hebben een prachtige glazen voorkant.

cover-ikea-catalogus-2016-281x300Heb jij de catalogus al ontvangen? Wat zijn jouw favorieten? Mocht je ‘m nog niet gezien hebben; hier kijk bekijk je ‘m online.

Één suggestie bij “Favorieten uit de IKEA catalogus 2016

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende