FM prijzenfestijn: abonnement op het tijdschrift Scandinavian Living

Scandinavian Living Fika Magazine

Het Nederlandse tijdschriftenschap barst van de leuke bladen. Maar er was een tijdschrift dat altijd ontbrak: een magazine over Scandinavische interieurs. En dus besloot Vipmedia het Deense Bo Bedre naar Nederland te halen, in de vorm van Scandinavian Living. Een tweemaandelijkse uitgave vol met inspiratie uit het hoge noorden.

Scandinavian Living: een blad vol Scandinavische interieurs

Onder leiding van hoofdredacteur Charlotte Ravnholt wordt iedere twee maanden alles uit de kast gehaald om het mooiste uit de Scandinavische woonwereld te bundelen in een lekker dik blad. Scandinavian Living staat niet alleen vol met jaloersmakende binnenkijkers; je doet er ook productinspiratie in op, leest interviews met ontwerpers en wordt op de hoogte gebracht van de laatste trends op woongebied. Want hoe fijn alle plaatjes op Pinterest ook zijn: soms wil je gewoon even offline met een kop thee op de bank.

Win een jaarabonnement!

Zou jij graag iedere twee maanden dit fijne blad op de mat zien vallen? Wij mogen namens Vipmedia maar liefst twee jaarabonnementen (t.w.v. € 39,95) verloten! Vul onderstaand mail&win-formulier voor 15.00u morgenmiddag in om kans te maken!

Deze actie is inmiddels verlopen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Volgende