Je kunt vanaf nú een tafeltje bemachtigen bij het vernieuwde Noma

reserveren bij noma fika magazine

Het is alweer even geleden dat een van de beste restaurants van de wereld, restaurant Noma in Kopenhagen, zijn deuren sloot. Afgelopen februari werden de laatste vorken geprikt in de gerechten van René Redzepi en een tijdperk werd afgesloten. Maar februari volgend jaar – precies een jaar na de sluiting van Noma – gaat het nieuwe project van Redzepi open in Kopenhagen. En je kunt al een tafeltje reserveren bij Noma 2.0. Wees er wel snel bij!

Drie seizoenen

Het nieuwe Noma krijgt een andere insteek dan hoe er voorheen werd gewerkt. Noma verdeelt het jaar in drie seizoenen: Seafood season (de koude wintermaanden), Vegetable season (vroege zomer tot de vroege herfst) en Game and forest season (vroege herfst tot winter). Tijdens deze seizoenen werkt het restaurant met vaste menu’s die zo’n € 300 per persoon kosten (studenten krijgen korting).

Reserveren bij Noma

Je kunt vanaf nu reserveren voor het Seafood season waar ze gerechten serveren met de zee in de hoofdrol. Kijk op de website van Noma voor meer informatie en om een tafeltje te bemachtigen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende