Pop-up hotelkamer: Scandic to go

Waarom een locatie in een stad zoeken en daar in de buurt een hotel proberen te vinden als je ook gewoon een hotelkamer op die locatie neer kunt zetten. Dat dacht de Scandinavische hotelketen Scandic Hotels. Daarom bouwden ze een speciale mobiele hotelkamer van 18m2, die op elke gewenste plaats in Zweden neergezet kan worden.

De ‘Scandic to go’ is eigenlijk een omgebouwde container, compleet met twee bedden, een badkamer en een terras. De kamer is voorzien van een douche, airconditioning en wifi en zelfs aan het ontbijt wordt gedacht. De ‘Scandic to go’ is al een keer op het strand geplaatst maar ook midden in het centrum van Stockholm.

Lijkt het je wel wat om een keer te overnachten op een plek naar keuze? Scandic Hotels verloot een gratis nacht in de hotelkamer door middel van een Instagram-actie. Het enige wat je hoeft te doen is een foto maken van de plaats waar je de hotelkamer zou willen plaatsen, deze delen op Instagram en de hashtag #scandictogo plaatsen. Leg daarbij uit waarom je juist op díe plek wilt overnachten in de ‘Scandic to go’.

Scandic to go
Bron: Horeca Trends

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende