Bijzonder Airbnb in Zweden (Skåne län)

Airbnb in Zweden

Een van de leukste dingen van ‘het internet’ is misschien wel alle fijne binnenkijkers die erop verschijnen. Binnengluren bij anderen blijft voor veel mensen een guilty pleasure en een handige manier om inspiratie op te doen voor je eigen huis. Maar nog leuker is het als je adresjes ontdekt waar je ook nog eens kunt overnachten. Afgelopen week kwamen we dit bijzondere Airbnb in Zweden tegen, in Skåne län.

Fröken Hjorts B&B

Eigenaren Sebastian en Emma verhuren het bijzondere stulpje onder de naam Fröken Hjorts B&B. Ze hebben hun oude boerderij werkelijk prachtig opgeknapt en duidelijk veel tijd gestoken in de inrichting ervan. Het B&B ligt op slechts vijf minuten van de kustlijn en tevens vijf minuten van het centrum van het plaatsje. De eigenaren doen er alles aan je het naar je zin te maken en helpen je graag op weg met uitstapjes.

Sauna

Maar ook als je op het terrein van het B&B zelf blijft, kun je je prima vermaken. Er lopen verschillende dieren rond (waaronder een paard), er is een sauna aanwezig en je kunt neerstrijken in de patio.

Airbnb in Zweden Airbnb in Zweden Airbnb in Zweden Airbnb in Zweden Bed & Breakfast in Zweden Bed & Breakfast in Zweden Bed & Breakfast in Zweden Bed & Breakfast in ZwedenBed & Breakfast in ZwedenAirbnb in Zweden

Bijzonder Airbnb in Zweden

Wil jij graag een keer overnachten bij Sebastian en Emma? Een kamer huur je al voor € 94 op Airbnb of op Booking.com. Wij zijn fan!

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende