Binnenkijker: voormalig warenhuis in Kopenhagen

binnenkijker warenhuis in kopenhagen fika magazine

We beginnen de week goed met een verse binnenkijker! Ditmaal nemen we een kijkje achter de deuren van een oud warenhuis in Kopenhagen, dat werkelijk prachtig is opgeknapt.

Van warenhuis naar woonhuis

Het pand dateert uit 1777 en staat in Christianshavn. Bewoonster Signe heeft knap werk verricht met de inrichting: ze heeft oude details bewaard gelaten en de leefruimte (van 90m2) slim ingericht. Wij vinden vooral het verhoogde bed een mooie oplossing om meer ruimte te creëren en zijn verliefd op de (oud)roze details in huis.

binnenkijker warenhuis in kopenhagen fika magazine binnenkijker warenhuis in kopenhagen fika magazine binnenkijker warenhuis fika magazineoud warenhuis in kopenhagen fika magazinebinnenkijker warenhuis fika magazine binnenkijker warenhuis fika magazine binnenkijker warenhuis fika magazine binnenkijker warenhuis fika magazine stue-bjaelker-butterfly-chair-skind-lejlighed-signe-bloch-befziH7xlyGUPQQfZKiyVQ

Warenhuis in Kopenhagen

Wat vind jij van deze binnenkijker? Zou jij hier maar wat graag intrekken? Of haal je er inspiratie uit voor je eigen huis? Laten het ons weten!

Bron: Ems Designblogg & Boligmagasinet via Style Files
Fotocredits: Tia Borgsmidt

Één suggestie bij “Binnenkijker: voormalig warenhuis in Kopenhagen
  1. Jeanette Renting zegt:

    Prachtig! Mijn moeder heeft ook ooit planken gemaakt in een dichtgemaakte deuropening gehad, dat is denk ik wel 40 jaar geleden. Ze was haar tijd ver vooruit.


Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende