Binnenkijker: wonen in een voormalige koffiebranderij in Malmö

Malmö binnenkijker koffiebranderij

Deze binnenkijker is Fika Magazine op het (digitale) lijf geschreven! De fraaie woning van Isabell en Joakim is namelijk een voormalige koffiebranderij, in het centrum van Malmö.

Voormalige koffiebranderij in Malmö

Isabell en Joakim hebben zo veel mogelijk authentieke elementen van de branderij in tact gelaten en oude materialen terug laten komen in hun interieur. Bij een voormalige koffiebranderij denk je misschien aan een donkere ruimte, maar niets is minder waar. Het huis van het stel is prachtig licht. Ze hebben de basis – de muren – wit gelaten, waardoor de authentieke elementen als de houten balken en houten vloer in de slaapkamer mooi tot hun recht komen.

Tip van een interieurstylist

Dat het huis zo fraai is ingericht is niet zo gek, als je weet dat Isabell interieurstyliste van beroep is. Isabell werd verliefd op het rauwe, industriële New York-gevoel dat het appartement met zich mee bracht. Ze geeft nog een goede interieurtip mee voor als je je huis gaat inrichten: bedenk wat voor jou belangrijk is; wat jij graag doet in huis. Kijk je graag televisie? Richt je woonkamer daar dan op in. Geef je graag etentjes voor mensen? Focus je dan op de eetkamer, en zorg dat dat de belangrijkste ruimte wordt. Zo voorkom je dat ruimtes niet goed benut worden en kun je optimaal genieten van jouw huis.

koffiebranderij in Malmö koffiebranderij in Malmö koffiebranderij in Malmö koffiebranderij in Malmö binnenkijker Scandinavisch interieur binnenkijker Scandinavisch interieur binnenkijker Scandinavisch interieur binnenkijker Scandinavisch interieur

Bron: Elle Decoration
Fotocredits: Petra Bindel

Wil je weten waar je goede koffie kunt drinken in Malmö? Lees dan dit artikel eens!


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende