Deze Scandinavische modeketen is nu ook in Nederland te vinden!

Envii Amsterdam Fika Magazine

Goed nieuws voor liefhebbers van Scandinavische mode: vandaag is Envii Amsterdam geopend. De allereerste Nederlandse vestiging van het Deense modelabel! Vanaf nu kun je in de Hartenstraat in Amsterdam naar hartelust Envii shoppen.

Eerste vestiging buiten Scandinavië

De winkel is niet alleen de eerste vestiging in Nederland, het is ook de allereerste vestiging buiten Scandinavië. Anne Munk, CEO van het merk, vertelt waarom ze voor Amsterdam hebben gekozen: ‘Omdat Envii goed bij Nederland past, en in het bijzonder bij Amsterdam hebben we besloten om hier wat mee te doen. Amsterdam is een zeer spannende stad, vergelijkbaar met Kopenhagen, waar Envii gevestigd is. Ook in mode en stijl zien veel overeenkomsten tussen meisjes uit Kopenhagen en Amsterdam. Voor ons was dus juist Amsterdam een voor de hand liggende plek om met Envii dit nieuwe Nederlandse avontuur te beginnen. We zijn trots op onze nieuwe winkel en we zijn erg blij met de locatie in de Hartenstraat. Amsterdam wordt de eerste stad buiten Denemarken waar we een eigen winkel openen, en daarom voelt het extra spannend. Envii is exclusief gevestigd in Denemarken met eigen winkels en een webshop, en een shop-in-shop in Oslo. We hebben grote verwachtingen voor Amsterdam, en hopen dat de winkel en het merk goed ontvangen wordt.’

Jonge vrouwen

Envii is in 2009 opgericht voor jonge vrouwen die zich willen kleden volgens de laatste trends, tegen een betaalbare prijs. Op dit moment ligt de Kiss and Tell-collectie in de winkels, met fijne items voor de zomer. Ik, Agnes, heb er een onwijs fijn shirtje en een superzachte trui van en kan je vertellen: de collectie ziet er niet alleen mooi uit, hij zit ook erg lekker.

Envii Amsterdam Fika Magazine

Envii Amsterdam

Ga jij een kijkje nemen bij Envii in de Negen Straatjes?


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende