Nieuw! Amatør brandstore in Amsterdam

Amatør brandstore in Amsterdam

Goed nieuws! Amsterdam kan wederom een winkel toevoegen aan het rijtje Scandinavische winkels. Ditmaal heeft het fijne merk Amatør een winkel geopend: de eerste Amatør brandstore in Amsterdam.

De 9 straatjes

De Amatør brandstore is geopend in de Runstraat in Amsterdam, inderdaad, een van de negen straatjes. Het merk werd in 2011 opgericht door de Noorse Eline Starink en groeide al snel uit tot een populair merk waar je nonchalante, work appropriate kleding kunt scoren. Achter het merk gaat een mooi verhaal schuil: Eline droeg haar merk op aan haar kleine broertje Christian die werd geboren met het Syndroom van Down. Voor de buitenwereld heeft hij beperkingen, maar in zijn eigen wereld heeft hij zijn eigen avonturen waarin hij kan experimenteren, liefhebben en spelletjes kan spelen, maar waarin hij ook kan leren. Zijn vastberadenheid is ontzettend bewonderenswaardig en zijn optimisme is iets dat niet uit te drukken is in geld.

Amatør brandstore in Amsterdam

De Amatør brandstore mag zich tussen een mooi rijtje Scandinavische winkels voegen. Onder andere Hope en Rika zijn al in de 9 straatjes gevestigd. Bekijk hier de beelden van de prachtige, nieuwe winkel:

Amatør brandstore in AmsterdamAmatør brandstore in Amsterdam
Amatør brandstore in Amsterdam

Fotocredits: Susan Pool en Pam Kat Photography, via Talkies Magazine


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende