Agnes' Aanrader: LOVE STORIES x AMATØR

Mijn favoriete Nederlandse lingeriemerk en een van mijn favoriete Scandinavische merken hebben de handen ineen geslagen. Love Stories en AMATØR hebben een basic lingeriesetje gecreëerd dat geschikt is voor alledag.

Love Stories is opgericht door Marleen Hoedeman, voormalig mode- en interieurstylist. Ze startte haar eigen label in haar zoektocht naar mooi ondergoed. Een combinatie van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. AMATØR is opgericht door de Noorse Eline Starink. Zij creëerde een kledingmerk met down-to-earth designs die altijd de kenmerkende letter ø bevatten. Deze twee dames samen vormen letterlijk een mooi setje want het eindresultaat mag er zijn. Het lingeriesetje is er een waar je oog wellicht niet direct opvalt, maar je vervolgens altijd draagt. Zo gaat dat bij mij in ieder geval: basic items, die stiekem het lekkerst zitten,

Het setje bestaat uit de BH Nash en het broekje Wild Rose en is verkrijgbaar in de Love Stories boetiek aan de Herengracht in Amsterdam en online bij AMATØR.

Love Stories en AMATØR

 

Meer Scandinavische mode? Kijk dan eens hier.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende