Het Finse Marimekko steekt make-upproducten in een nieuw jasje!

Marimekko x Clinique

Wie gek is op Scandinavisch design heeft het Finse Marimekko vast al eens voorbij zien komen. Het merk brengt de leukste producten met kleurrijkste prints. Aan het begin van 2018 zijn ze een bijzondere samenwerking aangegaan, namelijk met een make-upmerk. Marimekko x Clinique is vanaf februari in de winkels verkrijgbaar.

Marimekko x Clinique

De Marimekko voor Clinique Limited Edition Collection combineert de iconische, kleurrijke prints van Marimekko met alledaagse make-upproducten van Clinique. De collectie is wereldwijd verkrijgbaar vanaf februari en zal voor een korte periode in de (online) winkel te koop zijn.

Alledaagse make-upproducten in een nieuw jasje

“Marimekko is opgericht om kleur en geluk in het alledaagse leven van mensen te brengen. Omdat Clinique dezelfde vrolijke visie heeft op het leven, zijn we ontzettend blij dat we met dit merk kunnen samenwerken,” vertelt Päivi Paltola, Marimekko’s Chief Marketing Officer. De Marimekko x Clinique collectie introduceert Clinique’s nieuwe lipinnovatie Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration en een lippenstift.

Wij vinden de collectie er in ieder geweldig uitzien!


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende