IKEA kerstmis collectie 2022- Geïnspireerd door Scandinavische folklore en handwerk

ikea kerstmis collectie 2022

Iedereen die gek is op Kerstmis kijkt uit naar de IKEA kerstmis collectie. En de IKEA kerstmis 2022-collectie is gevuld met prachtige kerstversieringen, kerstverlichting en kerstmaaltijden om van deze feestdagen je beste tot nu toe te maken.

Naast de traditionele kerstkleuren rood en groen zie je deze feestdagen ook decor in zachte pastelkleuren. Naast kerstballen in groen, rood en goud kun je je IKEA kerstboom (je kunt een boom kopen bij IKEA) ook versieren met kerstballen en glazen hangende decoraties in lichtroze en blauw.

Vier de feestdagen met decoratieve VINTERFINT 2022-artikelen, STRÅLA-verlichting en VINTERSAGE-eten en drinken voor de feestdagen.

Wanneer ligt de IKEA kerstmis collectie 2022 in de winkels?

In oktober vind je de kerstmis collectie in de winkels. Vanaf 23 november is de €1,- kerstboom van IKEA weer te verkrijgen!

Vinterfint: IKEA kerstversiering 2022

IKEA Vinterfint 2022 is een verzameling decoratieve items en kerstbenodigdheden die kerst een magisch gevoel geven. Ontwerper Eva Lundgreen vond kleur- en patrooninspiratie voor deze collectie uit haar jeugdherinneringen aan Kerstmis op de boerderij van haar grootmoeder in Zweden.

De op folkloristische kunst geïnspireerde prints en sprookjesfiguren zijn prominent aanwezig in de collectie maar hebben een moderne twist gekregen met zachte pastelkleuren en strepen.

De collectie van Vinterfint bestaat uit decoratieve artikelen zoals boomversieringen, tafellinnen, cadeauzakjes en inpakpapier.

 

De IKEA kerstmis collectie kerstcadeau rollen nemen Scandinavische sprookjesfiguren zoals kerstelfen en geven ze een leuke en moderne twist met gedurfde strepen en kleuren.

 

VINTERSAGA: Smaken voor de feestdagen

VINTERSAGA eten en drinken voor de feestdagen maakt het ontvangen van gasten en het vieren van de feestdagen nog makkelijker. De collectie bevat smakelijke kerstmis-musthaves zoals glühweinvruchten, julmust, met chocolade omhulde toffees, marshmallowsnoepjes, gemberkoekjes in decoratieve blikken en peperkoekhuisjes.

STRÅLA: Kerstverlichting IKEA

Fleur de donkere winternachten op en verspreid de kerstsfeer met deze mooie kerstverlichting. De STRÅLA decoratieve LED-verlichting is een ikea kerstmis collectie voor binnen- en buitenverlichting die je vakantiehuis opfleurt.

De STRÅLA collectie bestaat uit stervormige lampenkappen met prachtige patronen tot lichtsnoeren voor je IKEA kerstboom en LED lantaarns en tafeldecoraties.

 

Lees ook De leukste kerstmarkten in Stockholm


Doepser leven

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende