De volledige H&M Conscious Exclusive collectie

H&M Conscious Exclusive

Eind vorig jaar lieten we je al een voorproefje zien van de H&M Conscious Exclusive 2016 collectie. Vandaag zijn de beelden van de volledige collectie naar buiten gebracht, en die zijn om van te watertanden!

H&M Conscious Exclusive

Dit jaar werkt H&M voor de jaarlijks terugkerende Conscious-collectie samen met het Musée des Arts Décoratifs, onderdeel van het Louvre in Parijs. De ontwerpers lieten zich inspireren door de collecties en archieven van het museum, wat resulteert in een prachtige collectie, voornamelijk bestaande uit jurken. Ann-Sofie Johansson, de creatief adviseur van H&M, wil met deze collectie duurzaamheid naar een hoger niveau tillen.

H&M trouwjurk

In de collectie zijn dit jaar ook drie trouwjurken opgenomen. Model en art director Julia Restoin Roitfeld, dochter van Carine Roitfeld, is het gezicht van de campagne. De complete collectie zal 7 april 2016 in 180 winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn én in de online shop.

H&M Conscious Exclusive H&M Conscious Exclusive H&M Conscious Exclusive H&M Conscious Exclusive Trouwjurk H&M 2016 810df995794eaef6_800x800ar H&M 2016 H&M 2016 H&M 2016 H&M Trouwjurk 81c92d2b3f24fcce_800x800ar H&M Conscious Exclusive Trouwjurk H&M Conscious Exclusive


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende